Dit keer gaat de Groene Hulde naar een damesteam; Lenie Lohstroh en Ria Lenferink hebben zich jaren geleden tijdens een ledenvergadering met algemene stemmen, aangeboden om een plan te maken voor de nieuwe algemene tuinen aan de huidige Zonnelaan.

Zoals we nu nog steeds kunnen zien, zijn ze daar nog steeds aan het werk. De inzet van beide dames is zo groot en zo intensief, dat ze deze Hulde met verve verdienen.

Jaren hebben zij hun schouders eronder gezet om de drie tuinen, de huidige vlindertuin, de kruidentuin en de fruittuin tot volle bloei te brengen. Het resultaat is te zien.

Hulde aan de dames Ria en Lenie voor hun geweldige inzet, namens VTV Blijdorp mogen wij toch wel zeggen?!

Groene Hulde nieuwe stijl
Vanaf heden zal de Groene Hulde op een andere manier worden doorgegeven. Het is en blijft de bedoeling om tuinders of personen die zich verdienstelijk maken of hebben gemaakt voor de vereniging te blijven waarderen. Onze insteek is als volgt, er wordt gekeken wie of welke tuinders hiervoor in aanmerking komen en vragen aan hen of ze deze hulde ook willen ontvangen.
De Groene Hulde komt met foto van de ontvanger(s) en het hoe en waarom in de kantine te hangen.  Zo hebben we er allemaal plezier van.

Uiteraard zijn suggesties en aanbevelingen welkom bij de redactie…

De redactie ([email protected])