Verslagje snoeimiddag zaterdag 20 februari

Eindelijk heerlijk lenteweer na vorst en sneeuw! De oproep in de nieuwsbrief van het bestuur was succesvol. Veel tuinders hadden zin in een karweitje en kwamen de tuincommissie helpen met het werk in de Bostuin. Er is op zaterdag 20 februari gezaagd, gesnoeid en opgeruimd en bijgekletst, ja, wees gerust, op corona-afstand.

Inclusief de tuincommissie waren er maar liefst 19 mensen aan de slag. Dus veel dank aan Anna, Karen, Anton, Carina, Steffen, Remco, Landa, Jasper, Janna, Emily, Franklin, Thomas, Tim, Anne-Karin, Suzanne, Kees, Lenie en Sannetje.

GEANNULEERD – Zaterdagmiddag 13 maart vanaf 13.00 uur weer snoeimiddag

Op deze middag kun je onder leiding van de tuincommissie struiken gaan snoeien in de algemene tuinen van ons mooie complex. Je krijgt natuurlijk aanwijzingen. Het gaat om o.a. vlinderstruik, kornoelje, hortensia, bessenstruiken, hypericum en rozen. Breng je eigen snoeischaar en takkenschaar mee en doe stevige tuinhandschoenen aan. Coronamaatregelen passen we uiteraard toe.

We beginnen om 13.00 uur en gaan door tot ongeveer 15.30 uur. Je kunt aansluiten wanneer je wilt, we beginnen op de Grijze Beemd. Verder zijn we waarschijnlijk in de Vlindertuin, de Rozentuin en rond de kantine.

De tuincommissie