Lid worden & ook een volkstuin willen

De laatste tijd is er veel interesse om lid te worden van VTV Blijdorp en ook te genieten van een eigen volkstuin.

Momenteel is onze wachtlijst VOL. Het heeft ECHT geen zin om ons te mailen of te bellen.
Bespaar onze vrijwilligers het beantwoorden van mails of telefoontjes a.u.b. Lees ook het cursieve stuk hieronder.

Heb je interesse, dan kun je wel alvast het document ‘Info aspirantleden’ lezen. Daarin vind je meer over onze vereniging, wat je als tuinlid kunt verwachten en wat de vereniging van de leden verwacht.

Hou deze webpagina in de gaten, zodra er weer ruimte is op onze wachtlijst, vermelden wij dat hier.

Momenteel kent VTV Blijdorp een verloop van circa 2 tuinen per jaar, daarom is de wachtlijst qua aantal personen beperkt. Wij namelijk willen geen verwachtingen wekken die niet waargemaakt kunnen worden.

Zie onderstaande mededeling van Stichting Volkstuindersbelangen Rotterdam. Meld je daar aan, zodat de politiek weet dat er grote behoefte is aan volkstuinen. Ook om te voorkomen dat er mogelijk volkstuinen verdwijnen. Volkstuingrond is immers heel aantrekkelijk voor bouwprojecten.

MELDPUNT ‘IK ZOEK EEN VOLKSTUIN IN ROTTERDAM’

In de gemeente Rotterdam is de vraag naar volkstuinen groot. Het aanbod is beperkt en de wachtlijsten zijn lang. Stichting Volkstuindersbelangen Rijnmond wil in kaart brengen hoe groot het te kort aan volkstuinen is.

Als u op zoek bent naar een volkstuin in Rotterdam, vragen wij u om zich te registreren op het meldpunt ‘Ik zoek een volkstuin in Rotterdam’. Zo kunnen wij de gemeente aantonen dat het aantal volkstuinen niet verkleind, maar juist vergroot moet worden.

Registreren kost u niets en verplicht u tot niets. Ga naar www.volkstuindersbelangen-rijnmond.nl en meld u aan.

Ga naar het meldpunt