Lid worden

Om teleurstelling te voorkomen is het belangrijk om te weten dat lid worden van VTV Blijdorp alleen mogelijk is als je ingeschreven staat als inwoner van de gemeente Rotterdam.

Informatie over de vereniging, wat je als tuinlid kunt verwachten en wat de vereniging van de leden verwacht, lees je in het document ‘Info aspirantleden‘. Voordat je je aanmeldt en inschrijft, is het belangrijk om deze informatie goed door te lezen en te overdenken. Een goed onderhouden tuin én een bijdrage aan de vereniging doen kost de volkstuinder gemiddeld ongeveer een dag per week in het tuinseizoen, ga na of je deze tijd ook echt beschikbaar hebt.

'Zomers Buiten' jaren 50

‘Zomers Buiten’ jaren 50

Informatiemiddag
Voor belangstellenden organiseren we regelmatig op zaterdagmiddag om 12:00 uur een informatiebijeenkomst waarin wij toelichten wat je kunt verwachten en wat wij van jou verwachten. Je kunt zich dan ook meteen als aspirant-lid laten registreren. Breng daarvoor een identiteitsbewijs mee, een bewijsstuk waaruit blijkt dat je in de gemeente Rotterdam woont en €10,- voor de jaar contributie het aspirantlidmaatschap (graag gepast). Hiermee ben je voor een jaar ingeschreven als aspirantlid en kom je op onze wachtlijst. Deze wachtlijst varieert in lengte, maar over het algemeen duurt het een tot twee seizoenen voordat aspirantleden een tuin kunnen kopen. Zodra er een tuin te koop aangeboden wordt en je bent aan de beurt, benaderen wij je voor een bezichtiging.

Stuur een mailtje naar bestuur@vtvblijdorp.nl om uitgenodigd te worden voor de eerstvolgende informatiebijeenkomst.

Plattegrond

Ten slotte
Kijk gerust rond op het complex om de tuinen te bekijken, het is echter niet toegestaan om de tuinen te betreden.