Tuinbeurten

Eén van de belangrijke taken voor het reilen en zeilen van onze vereniging betreft het onderhoud van de gemeenschappelijke delen, de groenperken, de gebouwen etc. Dat onderhoud voeren we uit tijdens de wekelijkse tuinbeurten.

Op zaterdagochtend van 10.00 tot 13.00 uur van ca. maart tot november werken leden aan het algemeen onderhoud ten behoeve van de vereniging, dat gebeurt tijdens een tuinbeurt. Elk lid doet dit zeven keer per jaar. De data van jouw tuinbeurten krijg je aan het begin van het jaar toegestuurd per e-mail.

Als je bent ingeroosterd meld je dan om 09.45 uur in de kantine naast de tuinwinkel met evt. je eigen gereedschap en geschikte (regen)kleding. Teken de presentielijst. Informatie over de taken en instructies ontvang je van de ploegleider. We pauzeren tussen 11.30 tot 11.45 uur en drinken dan wat in de kleine kantine op het voorplein. De tuinbeurt ronden we af om 13.00 uur. Teken na afloop van de tuinbeurt de presentielijst zelf af.

Afmelden

Een datum wijzigen kan altijd. Ben je verhinderd, meld je dan af bij de tuinbeurten coördinator uiterlijk de woensdagmiddag voorafgaande aan de tuinbeurt, via [email protected].

Kom je niet en meld je je niet af, dan wordt er een boete opgelegd van € 25,00 (de rekening hiervoor ontvang je via de jaarnota). De beurt moet alsnog worden ingehaald. Je ontvangt een voorstel via e-mail. Beurten afkopen is niet mogelijk.