Tuinbeurten

Op zaterdagochtend van 10.00 tot 13.00 uur van ca. maart tot november werken leden aan het algemeen onderhoud ten behoeve van de vereniging, dat gebeurt tijdens een tuinbeurt. Elk lid doet dit zeven keer per jaar. De data van jouw tuinbeurten krijg je aan het begin van het jaar toegestuurd per e-mail.

Als je bent ingeroosterd meld je dan om 09.45 uur in de kantine van gebouw B (naast de winkel), zodat wij meteen om 10.00 kunnen beginnen. Er is vaak veel werk te doen. Zorg dat je geschikte werkkleding draagt. We genieten een kwartiertje koffiepauze in de kantine van gebouw B.

Afmelden

Een datum wijzigen kan altijd. Ben je verhinderd, meld je dan af bij de tuinbeurten coördinator uiterlijk de woensdagmiddag voorafgaande aan de tuinbeurt, via werkbeurten@vtvblijdorp.nl.

Kom je niet en meld je je niet af, dan wordt er een boete opgelegd van € 25,00 (de rekening hiervoor ontvang je via de jaarnota). De beurt moet alsnog worden ingehaald. Je ontvangt een voorstel via e-mail. Beurten afkopen is niet mogelijk.