Winkel

VTV Blijdorp heeft een eigen winkel die veelgebruikte tuinbenodigdheden gewoon op voorraad heeft.

Normaliter is tijdens het tuinseizoen (maart t/m november) de winkel elke zaterdag geopend van 10:30 tot 13:00 uur. In verband met de corona maatregelen is de winkel momenteel niet toegankelijk voor publiek. Wel is het mogelijk om een bestelling online door te geven waarna deze na (online) betaling opgehaald kan worden aan de achterzijde van de winkel, op zaterdag tussen 11.00 en 12.00 uur.

Aan de voorzijde van de winkel is tussen 10.30 en 12.30 uur een loket open voor last minute aankopen, waarbij je direct met PIN kunt betalen. Voor een snelle doorstroming hebben online bestellingen echter de voorkeur.

Klik hier om de bestelpagina te openen.

VTV Blijdorp tuinwinkel in jaren 30/40. Precieze lokatie en decennium onbekend.
VTV Blijdorp tuinwinkel in jaren 30/40. Precieze locatie en decennium onbekend.

Wat is er te koop?
In de VTV Blijdorp winkel kun je de volgende artikelen vinden; hoogwaardig tuingereedschap, duurzame werkhandschoenen, gasslangen en gasflessen, organische meststoffen, (ecologische) verjagingsmiddelen, zand, aarde, mest, boomschors, tuinaarde en potgrond in zakken. Van veel producten is er ook een biologische variant.

Met elke aankoop in de tuinwinkel steun je de vereniging!

Heb je veel zand nodig? Dat kan je bij de tuinwinkel bestellen. Dit gaat per kruiwagen of per halve/hele m³. Een grote hoeveelheid kan vervoerd worden met de electrokar van de vereniging op een zaterdag. Maak daarvoor een afspraak met iemand van de winkel. Als het druk is, wordt het soms de volgende zaterdag. Je moet het zand/de aarde zelf in de electrokar scheppen, dit wordt niet door de winkel gedaan. Kan je het niet alleen, zorg voor hulp. Ben je niet op de afgesproken tijd aanwezig, dan vervalt de afspraak en moet je een nieuwe afspraak maken. Het zand e.d. wordt voor je tuin op het pad uitgeladen en moet nog dezelfde dag op je tuin worden gereden zodat het pad weer schoon is.

Electrokar
€2,50 per rit
Voor de levering van veel zand en aarde, of het vervoer van een partij hout naar je tuin, kan de electrokar worden ingezet. Een rit aarde/zand kost €2,50 en wordt afgerekend in de winkel. Tuinafval wordt niet met de electrokar naar het milieupark vervoerd.

Betalen
In verband met de veiligheid van onze vrijwilligers kan in onze winkel en de keuken van ons verenigingsgebouw uitsluitend met pinpas of creditcard betaald worden.