Tuinwinkel & online bestellen

VTV Blijdorp heeft een eigen winkel die veelgebruikte tuinbenodigdheden gewoon op voorraad heeft. Door in de tuinwinkel te kopen, help je ook de vereniging aan extra inkomsten.

Openingstijden tijdens het tuinseizoen (maart t/m november)
zaterdag van 10.30 tot 12.30 uur
woensdag 13.00 tot 13.30 (zolang er voldoende aanloop is)

Je kunt ook online bestellen, waarna je de bestelling op zaterdag kunt afhalen in de winkel.

Door de coronamaatregelen is de verkoop van de tuinwinkel anders dan normaal. Kijk hier voor de huidige procedures.

Online tuinwinkel

Wat is er te koop in de tuinwinkel?

In de VTV Blijdorp winkel kun je de volgende artikelen vinden: hoogwaardig tuingereedschap, duurzame werkhandschoenen, gasslangen en gasflessen (propaan), organische meststoffen, (ecologische) verjagingsmiddelen, zand, aarde, mest, boomschors, tuinaarde en potgrond in zakken. Van veel producten is er ook een biologische variant.

Met elke aankoop in de tuinwinkel steun je de vereniging!

Betalen

In verband met de veiligheid van onze vrijwilligers kan in onze winkel en de keuken van ons verenigingsgebouw uitsluitend met pinpas of creditcard betaald worden.

Enkele prijzen

Kuub1/2 kuubKruiwagen1/2 Kruiwagen
Scherp zand los€ 30,-€ 15,-€ 2,50€ 1,25
Aarde los€ 27,-€ 13,50€ 2,35€ 1,20
Paardenmest los€ 24,-€ 12,-€ 2,-€ 1,-

Rit electrokar € 2,50 (max. 1/2 kuub) bij bestelling via tuinwinkel
Rit tractor (+ aanhanger) € 2,50 (max. 1/2 kuub in aanhanger) bij bestelling via tuinwinkel
Rit electrokar of tractor (+ aanhanger) indien gebruik gemaakt wordt van externe leverancier € 3,50 (max. 1/2 kuub)

Huur aanhanger € 7,50 (vantevoren reserveren)
Montage band kruiwagen € 3,-

VTV Blijdorp

Zand en aarde bestellen

Zand, aarde en mest nodig? Dat is te bestellen per kruiwagen, per halve of hele kuub. Heb je grotere hoeveelheden nodig, omdat je je tuin wilt ophogen? Dat kun je ook via de tuinwinkel bestellen. Help de vereniging en bestel bij de tuinwinkel!
Het bestellen van zand, aarde en mest kan niet via het online bestelformulier. Stuur hiervoor een mail naar winkel@vtvblijdorp.nl of bestel in de winkel. Reserveringen gestuurd uiterlijk op vrijdag kunnen zaterdag erop worden uitgevoerd.

Electrokar of tractor + aanhanger

Een grote hoeveelheid zand en aarde kan vervoerd worden met de electrokar van de vereniging, over het algemeen op zaterdag. De electrokar kan een halve kuub per keer vervoeren en kan i.v.m. de accucapaciteit ca. drie keer rijden in een ochtend. Heb je grotere hoeveelheden dan wordt het aanleveren verspreid.
Bij grote hoeveelheden die op dezelfde dag gereden moeten worden, wordt de tractor + aanhanger ingeschakeld, maar dit moet je vooraf afspreken. De kosten voor een rit electrokar en tractor zijn hetzelfde.

Maak voor vervoer altijd een afspraak. Degene die in de winkel is, kan je vertellen bij wie je moet zijn. Als het druk is, wordt het soms de volgende zaterdag. Je moet het zand/de aarde zelf in de electrokar of aanhanger scheppen, dit wordt niet door de winkel of de mensen in het milieupark gedaan. Kan je het niet alleen, zorg voor hulp. Ben je niet op de afgesproken tijd aanwezig, dan vervalt de afspraak en moet je een nieuwe afspraak maken.

Overleg vooraf met de winkel via winkel@vtvblijdorp.nl indien u een grote klus heeft. Het is niet toegestaan door een extern bedrijf zand/aarde naar uw eigen tuin te laten rijden. Dit omdat onze paden beperkt gewicht kunnen hebben en onze vrijwilligers daarmee rekening houden.

Hou er rekening mee dat degenen die de electrokar of tractor rijden dit in hun vrije tijd doen, met hart voor de vereniging. Zij bepalen datum en tijd, dus overleg goed en werk efficiënt.

Het zand e.d. wordt voor je tuin op het pad uitgeladen en moet nog dezelfde dag op je tuin worden gereden, zodat het pad weer schoon is.

Tuinafval wordt niet met de electrokar of tractor naar het milieupark vervoerd.