Tuinwinkel & online bestellen

VTV Blijdorp heeft een eigen winkel die veelgebruikte tuinbenodigdheden gewoon op voorraad heeft. Door in de tuinwinkel te kopen, help je ook de vereniging aan extra inkomsten.

Openingstijden tijdens het tuinseizoen (maart t/m november)
zaterdag van 10.30 tot 12.30 uur

Je kunt ook online bestellen, waarna je de bestelling op zaterdag kunt afhalen in de winkel.

Door de coronamaatregelen is de verkoop van de tuinwinkel anders dan normaal. Kijk hier voor de huidige procedures.

Online tuinwinkel

Wat is er te koop in de tuinwinkel?

In de VTV Blijdorp winkel kun je de volgende artikelen vinden: hoogwaardig tuingereedschap, duurzame werkhandschoenen, gasslangen en gasflessen, organische meststoffen, (ecologische) verjagingsmiddelen, zand, aarde, mest, boomschors, tuinaarde en potgrond in zakken. Van veel producten is er ook een biologische variant.

Met elke aankoop in de tuinwinkel steun je de vereniging!

Betalen

In verband met de veiligheid van onze vrijwilligers kan in onze winkel en de keuken van ons verenigingsgebouw uitsluitend met pinpas of creditcard betaald worden.

VTV Blijdorp

Zand en aarde bestellen

Heb je zand of aarde nodig? Dat kan je bij de tuinwinkel bestellen. Dit gaat per kruiwagen of per halve/hele m³.

Een grote hoeveelheid kan vervoerd worden met de electrokar van de vereniging op een zaterdag. Maak daarvoor een afspraak met iemand van de winkel. Als het druk is, wordt het soms de volgende zaterdag. Je moet het zand/de aarde zelf in de electrokar scheppen, dit wordt niet door de winkel of de mensen in het milieupark gedaan. Kan je het niet alleen, zorg voor hulp. Ben je niet op de afgesproken tijd aanwezig, dan vervalt de afspraak en moet je een nieuwe afspraak maken.

Het zand e.d. wordt voor je tuin op het pad uitgeladen en moet nog dezelfde dag op je tuin worden gereden, zodat het pad weer schoon is.

Electrokar

€2,50 per rit
Voor de levering van veel zand en aarde, of het vervoer van een partij hout naar je tuin, kan de electrokar worden ingezet. Een rit aarde/zand kost €2,50 en wordt afgerekend in de winkel. Heb je grote hoeveelheden (meer dan 5 kuub), dan moet de tractor ingeschakeld worden, omdat de accu van de electrokar maar beperkt capaciteit heeft. De kosten van de tractor zijn gebruik en brandstof. Dat wordt na afloop doorberekend.
Tuinafval wordt niet met de electrokar of tractor naar het milieupark vervoerd.