Winkel voor tuinbenodigdheden

Vanaf het eerste weekend van maart tot het laatste weekend van november is de winkel elke zaterdag geopend van 10.30 tot 12.30 uur. In de maanden december, januari en februari is de winkel vanwege de winterstop gesloten.

Wat is er te koop?
Vrijwel alle tuinbenodigdheden zijn te koop tegen concurrerende prijzen. Zoals o.a. tuingereedschap, plantensteunen, werkhandschoenen, netten, gasslangen en gasflessen, meststoffen, (ecologische) bestrijdingsmiddelen, zand, aarde, mest, boomschors en tuinaarde en potgrond in zakken. Met elke aankoop in de tuinwinkel steun je de vereniging.

VTV Blijdorp tuinwinkel in jaren 30/40. Precieze lokatie en decennium onbekend.

VTV Blijdorp tuinwinkel in jaren 30/40. Precieze lokatie en decennium onbekend.

Levering van zand, aarde, mest, zakken aarde e.d.
Heb je veel zand nodig? Dat kan je bij de tuinwinkel bestellen. Dit gaat per kruiwagen of per halve/hele m³. Een grote hoeveelheid kan vervoerd worden met de electrokar van de vereniging op een zaterdag. Maak daarvoor een afspraak met iemand van de winkel. Als het druk is, wordt het soms de volgende zaterdag. Je moet het zand/de aarde zelf in de electrokar scheppen. Dit wordt niet door de winkel gedaan. Kan je het niet alleen, zorg voor hulp. Ben je niet op de afgesproken tijd aanwezig, dan vervalt de afspraak en moet je een nieuwe afspraak maken. Het zand e.d. wordt voor je tuin op het pad uitgeladen en moet nog dezelfde dag op je tuin worden gereden zodat het pad weer schoon is.

Stroomkosten inclusief gebruik kabelhaspel
€ 4,00 per halve dag (5 uur) of € 8,00 per dag (10 uur).
Wil je gebruik maken van stroom vanuit het verenigingsgebouw (uitsluitend van 1 oktober tot 1 mei!) dan kan je dit op de zaterdag VOORAF aanvragen bij het bestuur. Van te voren dien je het bedrag over te maken op het bankrekeningnummer van VTV Blijdorp te Rotterdam. Met betrekking tot het ophalen van de kabelhaspel maak je een afspraak bij het bestuur. Het gebruik van stroom is alleen voor grote klussen en niet voor elektrische grasmaaiers of huishoudelijke apparaten etc.

Electrokar
€1,50 per rit
Voor de levering van veel zand en aarde, of het vervoer van een partij hout naar je tuin, kan de electrokar worden ingezet. Een rit aarde/zand kost €1,50 en wordt afgerekend in de winkel. Vervoer van b.v. een partij hout wordt via de jaarnota afgerekend. Tuinafval wordt niet met de electrokar naar het milieupark vervoerd.

Betalen
In verband met de veiligheid van onze vrijwilligers kan in onze winkel en kantine uitsluitend met pinpas of creditcard betaald worden.