Activiteiten agenda

Door de leden worden gedurende het gehele jaar activiteiten georganiseerd; bring-your-own dinners, concerten, tentoonstellingen en op vrijdagavond klaverjassen.

Hieronder staat de agenda met activiteiten op een rijtje. Heb je zin om een activiteit te organiseren, heb je hulp nodig om dit te organiseren of wil je het aankondigen via de VTV Blijdorp activiteiten agenda? Kom dan even langs bij het bestuur of stuur een e-mail naar bestuur@vtvblijdorp.nl.

Agenda 2021

Zaterdag 20 februari snoeien we in de bostuin tussen 13.00 en 16.00 uur ’s middags.
Uiteraard houden wij ons aan de coronamaatregelen en de voorgeschreven afstand.

Opening milieupark van 13.00 tot 13.30 voor afhalen compost en brengen groenafval. Geen aarde of zand (de tuinwinkel is nog gesloten).

Vanaf zaterdag 6 maart gaan de tuinbeurten weer van start. Ook dit jaar rekening houdend met de coronamaatregelen. Daarover wordt je apart geïnformeerd via e-mail. Ook is vanaf die dag het milieupark weer open op zaterdag en woensdag en kun je in de tuinwinkel terecht.

Snoeimiddag op zaterdag 13 maart

Op deze middag kun je onder leiding van de tuincommissie struiken gaan snoeien in de algemene tuinen van ons mooie complex. Je krijgt natuurlijk aanwijzingen. Het gaat om o.a. vlinderstruik, kornoelje, hortensia, bessenstruiken, hypericum en rozen. Breng je eigen snoeischaar en takkenschaar mee en doe stevige tuinhandschoenen aan. Coronamaatregelen passen we uiteraard toe.

We beginnen om 13.00 uur en gaan door tot ongeveer 15.30 uur. Je kunt aansluiten wanneer je wilt, we beginnen op de Grijze Beemd. Verder zijn we waarschijnlijk in de Vlindertuin, de Rozentuin en rond de kantine.

De tuincommissie

Vanaf zaterdag 13 maart is er weer tweewekelijks spreekuur van het bestuur. Bekijk het jaarschema.

Op zaterdag 24 april is het plantenmarkt binnen de coronamaatregelen. Meer info hierover via nieuwsbrief en dan ook bij Nieuws op Home.

Op zaterdag 24 april zijn voor 10.00 uur de heggen van de tuinen geknipt. De data voor heggen knippen staan in de nieuwsbrief en dus te vinden op deze website.

Op zaterdag 22 mei om 10.00 uur wordt de oefen ALV gehouden. Daarover is een Bestuursnieuws gestuurd.

Op zaterdag 29 mei om 10.00 uur wordt de online ALV gehouden. Daarover is een Bestuursnieuws gestuurd.

Op zaterdag 26 juni zijn voor 10.00 uur de heggen van de tuinen geknipt. De data voor heggen knippen staan in de nieuwsbrief en dus te vinden op deze website.

Op zaterdag 28 augustus zijn voor 10.00 uur de heggen van de tuinen geknipt. De data voor heggen knippen staan in de nieuwsbrief en dus te vinden op deze website.

In het weekeinde van 4 en 5 september is er een weekeinde met allerlei activiteiten waaronder de tentoonstelling ‘Kunstig Gemaakt’ in het verenigingsgebouw. In het hele weekeinde zijn er dingen te zien en doen en is er wat te eten en drinken. Voor alle leeftijden. Meer info hierover via nieuwsbrief en dan ook bij Nieuws op Home.

Op zaterdag 25 september is het weer plantenmarkt. Meer info hierover via nieuwsbrief en dan ook bij Nieuws op Home.