Stroom reserveren via de vereniging

Je kunt stroom reserveren voor een vooraf bepaalde periode. Hou je aan die periode. Er zijn mogelijk anderen die ook gereserveerd hebben. Stuur voor reservering een mail aan [email protected]. Geef altijd het juiste aantal dagdelen door i.v.m. doorberekening van kosten.

Je kunt gebruik maken van de kabelhaspels van de vereniging. Die staan achter het verenigingsgebouw, zie foto. De kabelhaspel breng je direct na gebruik weer terug, netjes opgerold, zodat de volgende die gereserveerd heeft meteen aan de slag kan de volgende dag of de middag na jou.

Het aansluitpunt vind je bij het podium, zie foto. Wij zorgen ervoor dat op het dagdeel van je reservering de stroom is aangesloten. Mocht de stroom via de kabelhaspel niet werken, check dan eerst met een apparaat direct in het aansluitpunt daar voordat je contact zoekt met het bestuur.

Stroom kost 4 euro per dagdeel. Dat is een bijdrage voor de electriciteit en ook voor het gebruik van de kabelhaspel (zodat wij kunnen sparen voor vervanging t.z.t). De kosten worden verrekend op de jaarnota.

Indien er iets aan de hand is of je een defect constateert, mail dit aan het bestuur, [email protected]

In de zomerperiode is de stroom alleen te reserveren op zaterdagochtend tussen 10 en 13 uur voor kleine klussen.

Als er een activiteit gepland is die dag waarbij de vereniging het stroompunt nodig heeft, kan er geen stroom gereserveerd worden. Dus kijk even vooraf in de agenda.

Veel succes met je klus.