De Jubileum Feestcie van VTV Blijdorp organiseert:

Zaterdag 20 september: FEEST!

Vanaf 12.00 uur op het kantineplein

 12:00- 16:00 uur
VTV Blijdorp Oogstmarkt

Laad je kruiwagen vol en breng je eigen oogst mee; bloemen, groenten, fruit, jams, chutneys, gezien de oogst dit jaar gaan we voor ‘oogst’  in de breedste zin van het woord: zowel kwaliteit, kwantiteit als creativiteit! Wil je ons even laten weten wat je mee wilt brengen? Stuur een mail aan:

Of doe iets creatiefs met je kruiwagen. De mooiste exemplaren worden tentoongesteld op het kantineplein en krijgen bovendien een mooie prijs!

met om 14:00 uur
feestelijke presentatie foto-project kruiwagenparade
Kan je je het nog herinneren? Ergens dit jaar was jij ook aan de beurt….. even poseren met je kruiwagen voor de zwarte wand van de schuur…. waar is dat nou goed voor?

Laat je verrassen en kom het geweldige resultaat bekijken van het foto-project van Christa Deen.

en om 15:00 uur
VTV Blijdorp Kruiwagenrace voor jong & oud!

Zorg dat je een beetje in vorm bent de 20e want het belooft bijzonder (in)spannend te worden! Een mooi parcours over ons complex en eeuwige roem slechts weggelegd voor de winnaars! Gedurende de hele middag zijn er diverse leuke activiteiten voor jong en oud dus doe gezellig mee! Oud Hollandsche spelletjes, een spannende speurtocht, lampionworkshop, zelf een vogelhuisje bouwen of versieren, schilderworkshop, etc etc.

Daarnaast zijn er allerlei heerlijke gerechten en hapjes van de dames van ‘Overvloed Overschie’ te verkrijgen. Exotisch proeven van lokale oogst! Of wat dacht je van verse jams en chutneys? En zijn er in de eigen VTV Verse Sappen Stand / Juice Bar allerlei lekkere sapjes te koop. Laat je eigen oogst of die van een ander omtoveren tot een heerlijk vers groente- of fruitsapje! Gedurende de middag klinken er bekende (volkstuin)liedjes uit de oude doos. Van 1934 tot nu! Dat belooft dus voor iedereen een feest van herkenning te worden! Op de markt worden tevens diverse planten, bloembollen en aanverwante tuinproducten aangeboden. Reden genoeg om even langs te komen!

http://www.youtube.com/embed?listType=user_uploads&list=volkstuinblijdorp

vanaf 16:30 uur
Feestelijke Borrel!

We heffen gezamenlijk het glas op ons 80-jarig jubileum tijdens een feestelijke borrel!

En nadat we ons wat moed hebben ingedronken gaan we gezamenlijk onze gouden keeltjes laten klinken; we beginnen met hét verenigingslied van ons eerste Lustrum uit 1934!

De dames van ‘Banketje’ zulllen ons vervolgens betoveren met een prachtige performance…. Komt het zien, komt het zien, want dat belooft wat! Voor ieder lid wacht er bovendien een bijzondere verrassing! Kom langs en doe gezellig mee; je wordt tenslotte niet alle dagen samen 80 ;)

18.00 uur
Blijdorp eet samen!
Eten brengen vanaf 17:30

Kook het zelf / Het befaamde Blijdorp Bring Your Own Diner
Sloof je uit, of niet, maar maak iets lekkers klaar, voldoende voor 4 personen, neem het mee naar het verenigingsgebouw zodat wij weer een prachtig buffet kunnen samenstellen. Soepjes, stamppotjes, gehaktballetjes, lekker simpel of heel erg ingewikkeld het maakt niet uit. Gezellig samen tafelen met elkaar daar doen we het voor! Niet voor niks al jarenlang een klassieker op VTV Blijdorp! Drankjes zijn tijdens het diner gewoon te krijgen in de kantine tegen de gebruikelijke kleine prijsjes evenals koffie en thee voor toe. Meld je aan via en geef aan wat je mee wilt brengen!

20:15 uur
Lampionoptocht
Wandeling langs mooi verlichte tuinen op ons jarige complex! Als het goed is hebben de Blijdorp Kids overdag heel erg hun best gedaan en gaan wij weer allemaal genieten van een spannend en sfeervol spektakel!

vanaf 21:00 uur
FEEST!

VTV Blijdorp zet de bloemetjes buiten want vanaf 21:30 gaan de voetjes van de vloer met een keur aan VTV DJ’s! Ook dit is eigen oogst! En geen smoesjes er zál gedanst worden want aan alle muzieksmaken is gedacht!

Wil je meedoen aan de oogstmarkt en/of het diner of wil jij jouw bijdrage leveren als vrijwilliger aan deze mooie dag? Meld je aan via of doe gewoon een briefje in de brievenbus van de vereniging ovv naam / tuinnr/ actviteiten

Ken je nog oud-leden die het leuk zouden vinden ons jubileum mee te vieren? Neem ze mee!