DE VOORSTELLING VAN 13.15 WAS BINNEN EEN HALVE DAG UITVERKOCHT – DAAROM EEN TWEEDE

Theatervoorstelling De Recreanten
op locatie met John Buijsman en Michiel Nooter

Nu gratis te zien bij VTV Blijdorp op 20 mei 2023 om 15.15 uur, op het kantineplein.

Update: ook deze voorstelling is nu volledig uitverkocht!

Kaarten VOORAF bestellen & OP = OP
(donatie mag!)

WWW.VTVTHEATER.NL

LET OP: ZATERDAG 20 MEI NIET PARKEREN OP HET VOORPLEIN – ALLEEN VOOR LEDEN MET TOESTEMMING EN MENSEN MET INVALIDENKAART (anders kunnen zij niet komen)

De theatervoorstelling ‘De Recreanten’ startte in Hoek van Holland, in de tuin van (acteur) John Buijsman. De voorstelling werd in 2022 vijftien keer gespeeld voor een uitverkochte tuin. Er kwam publiek van het Recreatieoord maar ook uit Rotterdam en uit heel Nederland. Daarna ging het huisje op reis. Letterlijk. Het decoratelier Rotterdam maakte het huisje op ware grootte na (in platte vorm). De voorstelling werd in augustus ook op festivals gespeeld. Eerst op de Boulevard in Den Bosch en daarna op het Limburg Festival en in de tuin van de Rotterdamse Munt. En het publiek was net zo enthousiast als in Hoek van Holland.

De voorstelling

“Daar zitten ze dan, op ‘n vakantiepark in Hoek van Holland. Barry en Herman: een curieus koppel op leeftijd. Het lot van zowel het vakantiepark als dat van Herman steekt grimmig af tegen hun kleurige houten vakantiehuisje. De plek waar het stel al jaren klust, keuvelt en kibbelt. Als de gemeente besluit hun geliefde park te verkopen aan een projectontwikkelaar, gaan ze de strijd aan met een onverschillige overheid… en met elkaar. DE RECREANTEN is een verhaal over klein geluk, groot geld en de hechtheid van een gemeenschap. Over hoe sterk mensen zich kunnen maken als ze zich verenigen. En hoe ze zich er vooral niet onder laten lullen.
Met topacteurs John Buijsman en Michiel Nooter.”

Reprise

Door deze succesvolle eerste serie in 2022 besloten de makers om in 2023 de voorstelling in reprise te nemen met Michiel Nooter als acteur naast John. Door het verschuiven van producties kan Helmert Woudenberg de reprise niet spelen. Michiel Nooter neemd zijn rol over.

Regie: Jeroen van den Berg
Tekst: Tjeerd Bischoff en Helmert Woudenberg
Spel: John Buijsman en Michiel Nooter
Productie: De Rotterdam Connectie i.s.m. Toneelgroep Jan Vos

In het kader van de ROTTERDAMSE PARKENMAAND 2023 – WWW.PARKENMAAND.NL