Spullen- & plantenmarkt 30 april van 10.00 tot 15.00 uur op het kantineplein

Planten & advies van het Plantenmarktteam
Op zaterdag 30 april staat het Plantenmarktteam weer met een aantal kramen op de verenigingsmarkt op het plein. De meeste planten komen uit onze eigen tuinen. Er zijn veel verschillende biologische planten en plantjes. De prijs is meestal €1, soms ietsje meer.

Nieuwe tuinders: sla je slag! Vooral bodembedekkende planten zorgen ervoor dat je tuin snel groen is. Je krijgt er gratis advies bij. Noteer met je smartphone de gegevens van de plantenstekers en het advies van de personen in de kraam.
De opbrengst wordt gebruikt voor de aanschaf van planten, bollen en bomen voor de algemene tuinen van de vereniging. Vorig jaar hebben we daar, naast bollen (die leuke tulpjes), de eendenbroedkorven in de Wilgenlaansloot voor aangeschaft.

Tuinwinkel
Dit jaar biedt het tuinwinkelteam op de spullen- en plantenmarkt een groot deel van haar assortiment aan: biologische tuinaarde, organische meststoffen, (ecologische) verjagingsmiddelen, zaden en gereedschap. Met elke aankoop steun je de vereniging!

Mooie spullen
Leden kunnen hun mooie gebruikte spulletjes aanbieden.

Hapje en drankje 
Ook het Kantineteam is er dit jaar weer bij en serveert een kopje koffie en thee, een bio-sapje, een biertje of een glas wijn. Smul vanaf een uur of 12 van de meestal vegetarische daghap. Ook de frituur verhit een frietje, een frikandel en (vega) kroket. Of trakteer een ander of jezelf op een lekker ijsje! Ook hiermee draag je bij aan het onderhoud van de vereniging.

Tot ziens op zaterdag 30 april tussen 10.00 en 15.00 uur!