Zaterdag 24 april was het plantenmarkt in coronastijl. Met duidelijk gemarkeerde plekken en afstand houden, was het een succesvolle actie. Het plantenmarktteam van de Tuincommissie had veelal eigen teelt te koop en die werd gretig afgenomen. Binnen een paar uur was het meeste verkocht. De krenten waren al binnen een uur uit de pap.

De hele opbrengst is voor de vereniging. Deze keer was dat ongeveer 660 euro. De opbrengst zal worden besteedt aan broedkorven voor eenden (slakkeneters) en bloembollen op de Wilgenlaan. Heb je ook overtollige planten in je tuin? In het milieupark zijn potten beschikbaar, waarin je kunt oppotten. Zodra de volgende plantenmarkt aangekondigd wordt kun je die potten met planten inleveren. Het oppotten doe je ruim vantevoren, zodat duidelijk is of de planten het oppotten overleefd hebben.

We bedanken Wout voor het transport, Remco en Steffen voor het sorteren van het enorme aanbod en Ria en Brit, Annelies, Hanneke, Lenie en Sannetje voor het leveren van de honderden planten, struiken en bomen. We bedanken ook de leden die planten hebben ingebracht. Deze keer waren dat Wout, Annemarie, Arja, Barbara, Elsemarie, Trudy, Maria, Paul, Ger en Maja.