In het Groene Blijdorper Zonnetje: Het Feestteam: Joke en Annemarie

VTV Blijdorp bestaat 90 jaar en dat jubileum is reden voor een flink feest! Het feestteam Joke en Annemarie heeft het dan ook druk. Zij organiseren niet alleen zelf een aantal evenementen, maar steunen vooral ook de feestelijke initiatieven en ideeën van andere tuinleden. Daarbij zijn ze vooral coördinator, zorgen ervoor dat alles in goede banen geleid wordt en spelen een faciliterende rol. Zoals Annemarie zegt: “Joke en ik zijn een soort buitenboordmotor. We proberen te zorgen dat ideeën niet botsen, dat organisatoren krijgen wat ze nodig hebben, dat flyeraars op tijd flyeren. We zijn vliegende keep als dingen mis dreigen te gaan. We houden het onderwerp levend en proberen zoveel mogelijk tuinders erbij te betrekken”.

De feestelijke opening van het seizoen; de PubQuiz, de hobbymiddag “Laat de maker in jou zien” en de Bingoavond waren inmiddels een groot succes! Er staat nog veel meer op het programma zoals een fietstocht bij De Open Volkstuindagen; de tentoonstellingscommissie organiseert ook dit jaar de expositie “Kunstig gemaakt” ; het Midzomerfeest; een Midzomernachtwandeling en het saladebuffet om er maar een aantal te noemen.

Het is daarom hoog tijd om Annemarie en Joke in het zonnetje te zetten in de zomereditie van de Groene Blijdorper!!!! Dankzij hun aanstekelijke enthousiasme en inzet worden er zoveel mogelijk tuinders en mensen uit de wijk betrokken bij het feest en komt dit allemaal van de grond!!

Natuurlijk worden hiermee ook alle tuinleden met goede ideeën; spelleiders; vormgevers; expositie medewerkers; workshop begeleiders; koks en receptenbedenkers; muzikanten en andere kunstenaars; publiciteitsmakers en flyeraars….kortom allen die meewerken om van dit feestseizoen een succes te maken, samen met hen in het zonnetje gezet!!!!

Liesbeth Benneheij – Kirschbaum