Op zaterdag 26 en zondag 27 september wordt het een feestelijk weekeinde op de tuin. Het tuinseizoen zit er dan bijna weer op en wat is het fijn dat na een seizoen vol beperkingen een feestelijk slot mogelijk is.

Vanzelfsprekend zullen we tijdens dit weekeinde de actuele Coronamaatregelen nauwgezet opvolgen.

De traditionele plantenmarkt vindt zoals gewoonlijk plaats op de laatste zaterdag van september, daarnaast zullen er nog verschillende bijzondere activiteiten plaatsvinden zowel op zaterdag als zondag.
Het volledige programma voor deze dagen is nog niet helemaal rond maar houd de berichtgeving hierover via Facebook, flyers en nieuwsbrieven in de gaten.

Voor onderstaande activiteiten is inschrijving vooraf noodzakelijk.

Kunsttentoonstelling

Op zaterdag en zondag is er een tentoonstelling “Kunstig Gemaakt”waar tuinleden hun eigengemaakte creaties en kunstwerken tentoonstellen. Er zijn al verschillende mensen die zich hebben aangemeld maar er is nog plek voor meer Kunst.

Doe mee en meld je voor 19 september aan door een mail te sturen aan Marioleinh@gmail.com
Deelnemers ontvangen na aanmelding een mail met details over inleveren en meer.

Wijnproeverij

Op zondagmiddag is er een wijnproeverij. De kosten zijn € 5,- p.p. Naderhand een flesje aanschaffen van een of meer van deze lekkere wijnen is mogelijk.
Omdat het aantal deelnemers gelimiteerd is, is vooraf inschrijving gewenst.

Schrijf je in en stuur voor 19 september een bericht aan bmkien@hotmail.com

Kinderworkshop

Op zaterdagmiddag is er tussen 14.00 en 16.00 uur een viltworkshop voor kinderen. Vooraf inschrijven is nodig zodat er genoeg materialen ingekocht kunnen worden.
Wil je meedoen stuur dan mailtje aan bmkien@hotmail.com voor 19 september. Deelname aan de workshop is gratis.

Tweedehandsmarkt

Zaterdag tussen 10.00 en 15.00 uur kunnen er 2e hands spullen worden verkocht. Omdat we rekening moeten houden met voldoende afstand tussen de kramen is vooraf aanmelden vereist. We gaan ervanuit dat men zelf zorgt voor het uitstallen én opruimen van de goederen.

Aanmelden kan door het sturen van een mail aan Marioleinh@gmail.com voor 19 september.

Zadenruilbeurs

Op beide dagen is er ook een zadenruilbeurs. Hiervoor zijn er vanaf nu zakjes in de tuinwinkel beschikbaar waarin de geoogste zaden of het teveel aan gekochte zaden gedaan kunnen worden.
Inleveren: Op woensdag 23 september tussen 13 en 14 uur of donderdag 24 september tussen 18 en 19 uur bij de kantine.
Tijdens het feestelijk weekeinde kunnen er evenzoveel zakjes worden meegenomen als er zijn ingeleverd.

Plantenmarkt

Op zaterdag 26 september 2020 van 10.00 tot 15.00 uur is de plantenmarkt. De tuincommissie biedt planten aan voor een klein prijsje en je krijgt er gratis advies bij!
Heb je een plantje over? Lever de plant (in een potje) in bij het milieupark en maak een ander lid blij!
De opbrengst investeren we in het groen op ons park.
Wil je zelf jouw planten verkopen? Ook dat kan! Regel zelf een tafel maar geef je wel op via tuincommissie@vtvblijdorp.nl. Dan houden we daar bij de inrichting ivm corona-eisen rekening mee.

Borreluurtje op zondagmiddag

Het feestelijk weekend van 26 en 27 september wordt op zondag de 27e afgesloten met een borreluurtje tussen 16.00 en 17.00 uur op het kantineplein.

Niet alleen het kunstzinnige gehalte van de tuinders ligt hoog, ook de culinaire kwaliteiten mogen er zijn zo is gebleken in afgelopen jaren. Daarom vragen we jullie voor deze gelegenheid een borrelhap mee te nemen, kleine dingen die gemakkelijk en veilig uit te delen zijn.

Omdat variatie in de hapjes prettig is en ook om te beoordelen of er nog aanvulling nodig is, vragen we om uiterlijk donderdag 26 september een berichtje te sturen over wat je mee gaat nemen en voor hoeveel personen. Je kunt dit sturen aan Anneke van der Glas, glashaas@planet.nl.

De borrelhap graag zondagmiddag voor 15.00 uur afgeven bij het kantinepersoneel.

Heb je vragen mail dan naar Barbara bmkien@hotmail.com of Mariolein marioleinh@gmail.com

We gaan er met elkaar een feestelijk weekeinde van maken!